0850 Numara Tahsisi & 0850 Numara Alma | KobiKom A.Ş.

İşletmenize 0850'li Numara Alarak

Kurumsal Kimliğinizi

Güçlendirin

0850'li Numara 
Nedir?
        play icon

0850'li Numara Nedir?

SIP Uyumlu cihaz ya da uygulamalarla İnternetin olduğu heryerde kullanabileceğiniz VoIP uyumlu sabit numaradır.


Günümüzde, bankalar, gelişmiş e-ticaret siteleri, sigorta ve hava yolu şirketleri gibi önde gelen birçok kurumsal işletmenin tercih ettiği SIP tabanlı konumundan bağımsız sabit numara türüdür. 0850'li Numara Teknik ve Mali açıdan geleneksel olarak kullanılan PSTN veya ISDN numaralarda olmayan bir dizi gelişmiş özellik ve avantaja sahiptir. Bu sebeple 0850'li numaralara olan talep, her geçen gün artmakta ve her ölçekteki işletme tarafından tercih edilerek kullanıcı sayısını hızla artırmaktadır.

Bakır telefon hatlarının aksine 0850'li hatlar bağlantı için herhangi bir fiziki kablo bağlantısına ihtiyaç duymaz. Tarafımızdan gönderilen kullanıcı bilgilerini internete bağlı SIP uyumlu herhangibir cihaza yada Mobil/Bilgisayar uygulamasına tanımlayarak anında çağrı alıp gönderebilirsiniz.

Özellikleri

İşletmenize 0850'li Numara Alarak Yeni Nesil İletişim Altyapısı Oluşturun



İşletmenize 0850'li numara alarak 40 yıl önceki teknoloji ile çalışan bakır telefon kablolarından kurtularak, yeni nesil iletişim altyapısı oluşturmuş olursunuz. Sizde işletmenize 0850'li numara alarak sabit hat maliyetlerinizi ortalama %70’e varan azaltırken, diğer yandan çağrı kaybı ile beraber potansiyel müşteri kaybınızı da önleyebilirsiniz.

0850'li Numaralar işletmelere Teknik ve Mali açıdan hiçbir işletmenin hayır diyemeyeceği avantajlar sağlamaktadır. VoIP altyapısı ile çalışan 0850'li hatlar internetin gücünü kullanarak işletmelerin iletişim altyapılarını dijitalleştirmelerine olanak tanımaktalar.

0850'li Numaraların tüm avantajlarını görmek için aşağıdaki Avantajlar bölümüne mutlaka göz atın.

İşletmenize 0850'li Numara Alarak 
Yeni Nesil İletişim Altyapısı Oluşturun
  • özellikler

    ÖZELLİKLER

  • avantajlar

    AVANTAJLAR

İşletmenize 0850'li Numara Almadınız mı?

Hayır diyemeyeceğiniz özelliklerle tanışın ve aynı gün adınıza tahsis edin.

Bulut Tabanlı İletişim

Bulut Santral ile Eski Bakır Kablo Altyapısından Kurtulun

İletişim altyapınızı Buluta taşıyarak geleneksel bakır kablo altyapısı ile çalışan telefon hatlarının aksine her zaman her yerden kullanım kolaylığını elde edin. Normal şartlarda sabit hattınızı fiziki kablonun olduğu adreste kullanabilirken bulutla her yerde kullanın.

Bilgisayar İle Kullanım

Softphone Uygulaması İle Bilgisayarınızda Kullanın

Sabit hattınızı bilgisayarınıza kuracağınız Xlie, Zoiper, 3CX, Portgo gibi Softphone uygulamaları üzerinden kulaklık/mikrofon aracılığı ile kullanım alışkanlıklarınızdan hiçbir ödün vermeden kullanabilirsiniz.

Mobil Kullanım

İnternetin Olduğu Her Yerde Kullanım İmkanı

Çağrılarınızı cep telefonunuza kuracağınız softphone uygulaması ile internetin olduğu her yerden kullanın. Grandstream Wave veya Zoiper Mobil Uygulamayı indirdikten sonra QR kodla kullanıcı bilgilerinizi kolayca tanımlayın ve kullanın.

Çağrı Yönlendirme

Her Durumda Yönlendirme Seçeneği

Gelişmiş çağrı yönlendirme ile sabit numaranıza gelen çağrılarınızı, Ulaşılmazsa, Cevap Yoksa, Meşgulse veya Her Durumda Yönlendir seçenekleri ile kullanıcı portalınıza eriştiğiniz her yerden yönetebilirsiniz.

Sınırsız Çağrı İmkanı

Eş Zamanlı Sınırsız Sayıda Çağrı Alıp Gönderin

Tek bir numaranız ile sınırsız sayıda çağrı alıp göndermenin rahatlığını yaşayın. Tek bir numaranızı Kobikom’a taşıyarak eş zamanlı yüzerce çağrı alıp gönderebilirsiniz. Böylece hat meşguliyetini ve buna bağlı müşteri kaybını ortadan kaldırmış olurusunuz.

SIP Trunk Bağlantısı

Daha Az Maliyetle Daha Fazla Çağrıyı Yönetin

SIP Trunk Bağlantısı İle Sabit Hatlarınızı Dijitalleştirin. Daha az maliyetle daha fazla çağrıyı yönetin. Sabit hatlarınızı taşıyarak 40 Yıl önceki teknoloji ile çalışan bakır (PSTN) Sabit Telefon altyapınızı, SIP uyumlu düşük maliyetli, esnek arama çözümüyle değiştirin.

Sanal Resepsiyonist

Gelen Çağrılarınızı Sesli Karşılayın Yönlendirin

Gelen çağrılarınızı gelişmiş IVR seçeneği ile karşılayıp mobil veya sabit hattınıza yönlendirerek kurumsal görünüm sergileyin. Gelen çağrılarınızı sesli karşılama ile karşılayıp departmanlarınıza göre yönlendirin. Dilerseniz farklı kişilere dilerseniz tüm çağrıları tek dahli veya dış numaraya yönlendirebilirsiniz.

Kağıtsız Faks Hizmeti

Online Faks Gönderip Alın

Faks göndermek ve almak artık çok daha kolay ve ekonomik. Faks makinesi ve kağıt olmadan. Online fax uygulamamız sayesinde bilgisayarlarınıza her hangi bir ek modül takmadan internetin olduğu her bilgisayardan faks gönderebilir ve gelen fakslarınızı mail adresine alabilirsiniz.

Sesli Posta Kullanımı

Gelen Çağrılarınızı Sesli Mesaja Yöneltin

Ulaşılamaz olduğunuzda çağrılarınızı sesli mesaja yöneltin. Numaranıza ulaşım sağlanamadığı durumlarda sizi kimin aradığını ve bırakmış olduğu mesajı mail adresinize gelen bildirim üzerinden dinleyebilirsiniz.

SMS Gönderip Alın

Sabit Numaranız İle Toplu SMS Gönderip Alın

Sabit numaranız üzerinden Toplu halde SMS gönderip alın. Müşteri portalınızdan toplu halde veya tek numaraya mesaj gönderebilirsiniz. Kurumsal numaranız üzerinden interaktif SMS hizmeti ile ihtiyacınıza göre özel çözümler geliştirebilirsiniz.

Gelişmiş Çağrı Raporu

Gelen, Giden, Kaçan Çağrılarınızı Anlık Takip Edin

Müşteri portalı üzerinden gelen, giden cevaplanan veya kaçan çağrılarınızı anlık olarak takip edebilirsiniz. Ayrıca CDR Kayıtlarınızı bir yıl geriye dönük istediğiniz tarih aralığına göre raporlayablirsinz.

Aktif Çağrı İzleme

Çağrı Yoğunluğunuzu Aktif Takip Edin

Sistem üzerinde var olan aktif çağrılarınızı anlık olarak izleyin. Gelen ve giden çağrılarınızı eş zamanlı müşteri portalınız üzerinden görüntüleyebilir çağrı yoğunluğunuzu takip edebilirsiniz.

Çağrı Analizi

Günlük, Haftalık, Aylık Takip Edin

Günlük, haftalık veya aylık çağrı yoğunluğunuzu çağrı adetlerinizi statiksel rapor olarak grafik görünümünde görebilir, çağrılarınızın yoğun olduğu saatleri veya günleri ekran üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

Ücretsiz DID Hizmeti

DID İle Masa Telefonu Kullanıcısına Doğrudan Erişin

Her kullanıcınıza doğrudan erişilebilir dahili numara tanımlayarak müşterilerinizin temsilcilerinize ulaşmasını kolaylaştırın. Coğrafi alan kodunuza göre veya 0850 numara bloğumuzdan DID hizmeti alarak her masa telefonu kullanıcısını doğrudan erişilebilir hale getirin.

Telekonferans

Onlarca Kişiye Telekonferans Oluşturabilirsiniz

Kullandığınız masa telefonu veya kullanıcı Portalı üzerinden 10’larca kişinin katılacağı telekonferanslar oluşturabilir, ve bunları konferans odaları olarak kayıt edebilirsiniz. Konferans yöneticisi olarak konferansa katılan kişilerin mikrofon ve kulaklık seslerine müdahale edebilirsiniz.

Görüntülü Konuşma

SIP Uyumlu Cihaz ile Görüntülü Konuşma Başlatabilirsiniz

SIP Uyumlu ve H261,H263, H263p, H264 Kodek desteği olan tüm cihaz ve uygulamalar üzerinden Kobikom aboneleri arasında  görüntülü konuşma gerçekleştirebilirsiniz.

Ücretsiz SIP Numara

SIP Uyumlu Numara İle Gelişmiş Özelliklerden Yararlanın

Numaranızı taşımanızın yanı sıra ücretsiz coğrafi veya 0850 SIP uyumlu numara alarak gelişmiş özelliklerden ücretsiz olarak yararlanın. SIP Uyumlu numaraların tüm avantajlı özelliklerinden ücretsiz olarak yararlanın. Eş zamanlı sınırsız çağrı dahil.

Nasıl Kullanırım?

0850'li Numaramı Nasıl Kullanırım?


0850'li Numaranızı KobiPBX IP santral üzerinden kullandığınızda 0850'li numaranın size sunmuş olduğu özelliklere ilave olarak, eş zamanlı sınırsız çağrı alıp gönderme, online fax, tüm görüşmelerin ses kayıt altına alınması, firmanıza özel karşılama ve bekmeleme müzügi gibi bir çok yenilikçi özelliklerden yararlanmış olursunuz. Daha fazla bilgi için KobiPBX IP Santral Paketleri ve diğer özelliklerine göz atın.
KobiPBX IP Santral Üzerinden (En verimli ve özellikli kullanım seçeneği)

Santralinizin IP tabanlı olması ve üzerinde SIP (VoIP) dış hattının bulunması durumunda 0850'li numaranızı doğrudan kendi santralinize SIP Trunk özelliği ile bağlayarak arada hiçbir çihaz olmadan kullanabilirsiniz. Bu yöntem ile kullandığınızda tek numara üzerinden eş zamanlı çağrı sayınız santralinizde bulunan SIP dış hat lisansı sayınız kadar olaçaktır.
Mevcut IP PBX Santralim üzerinde

0850'li Numaranızı Analog (PSTN) uyumlu Santralinizle kullanmanız için, arada IP hattları analog yapıya dönüştürme işine yarayan GATEWAY cihazı kullanılmalıdır. Santralinizin boş olan dış hat port sayısına göre, GATEWAY cihazı tercih ederek tek bir 0850'li numara üzerinden ilgili sayı kadar çağrı alıp göndermeniz mümkündür.
Mevcut Analog Santralim üzerinden

Gelen çağrılarınızı standart karşılama anonsu ile karşılayıp, her tuşlamayı en fazla üç birim olmak üzere farklı numaralara yönlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra bekleme müziği, mesai saati belirleme gibi gelişmiş özelliklerle karşılayarak kurumsal bir görünüm elde edersiniz. Ayrıca tüm görüşmelerinizi ses kayıt altına alma özelliğinden yararlanırsınız.
IVR Üzerinden Yönlendirme

0850'li Numaranızı doğrudan Mobil yada Sabit telefonunuza yönlendirebilirsiniz. Bu durumda gelen çağrılar numaranıza tanımlı olan ses paketinizdeki dakikalardan harcama yaparak yönlendirdiğiniz numaraya yönlendir. Ücretlendirme yönlendirdiğiniz numaranın arama ücreti ile aynı olur. Bu seçenekle 0850 numaranızı yurtiçi veya Yurtdışı numaralarınıza yönlendirebilirsiniz.
Direkt Yönlendirme

Bilgisayarınız üzerinden 0850'li numaranızı kullanmak için bir softphone uygulaması yüklemeniz gerekmektedir. Program üzerinden internetiniz olduğu sürece 0850'li numaranızı kullanarak çağrı yapıp alabilirsiniz. Numara tahsis işlemleriniz sonuçlandığında SIP kullanıçı bilgileriniz sizinle paylaşılacaktır. Bu aşamadan sonra bilgisayarınıza uygun programı seçmek ve kurulumunu yapmak için yardım sayfamıza göz atabilirsiniz.
Bilgisayar aracılığı ile

Telefonunuzun işletim sistemine uygun olarak indirdiğiniz softphone uygulaması aracılığı ile kurumsal 0850'li numaranız daima cebinizde sizinle olsun. İnternetiniz varolduğu sürece sanki normal bir gsm numarasıymışçasına çağrı alıp gönderin. Numara tahsis işlemleriniz sonuçlandığında SIP kullanıçı bilgileriniz sizinle paylaşılacaktır. Bu aşamadan sonra telefonunuza uygun programı seçmek ve kurulumunu yapmak için yardım sayfamıza göz atabilirsiniz.
Mobil uygulama aracılığı ile
Numaranı Seç

Siz İşletmenize Henüz 0850'li Numara Almadınız mı?

Öyleyse geç kalmadan numaranızı hemen seçin ve aynı gün adınıza ücretsiz olarak tahsis edin.


Gelişmiş Numara seçme sayfamızdan ücretsiz yada ücretli özel bir 0850'li numara seçerek online abonelik sayfamızdaki yönlendirmeleri izleyip gerekli bilgileri girerek birkaç dakika içinde İşletmeniz yada kendi adına 0850'li numara tahsis edebilirsiniz.

Günümüzde geleneksel olarak kullanılan iki tel bakır kablo PSTN/ISDN numaralar eski teknoloji ile çalışması nedeni ile bakım ve aylık maliyet oluştururuken, diğer yandan günümüzün ihtiyaçlarına cevap verememekte. 0850'li Numara ile tercih ettiğinizde ise VoIP tekolojsi ile günümüzün ileişim ihtiyaçlarını karşılayan yeni nesil haberleşme altyapısı kullanmış olursunuz. Aylık sabit hat ücreti ve bakım maliyetlerden kurtularak sabit hat sayınızı ihtiyaçlarınıza göre tek numara üzerinden ihtiyacınıza göre ölçeklendirebilirsinz.

Siz İşletmenize Henüz 
0850'li Numara Almadınız mı?
Sepete Git 0

Numara Sorgulama

Numaranızı Online Sorgulayın
ve Tahsis Edin

Ücretli ve ya Ücretsiz Numaralardan Seçiminizi Yaparak Adınıza Tahsis Edin.

Numara Durum Fiyat
0 850 888    
Numara Girilmedi 0
0 850 466    
Numara Girilmedi 0
0 850 562    
Numara Girilmedi 0
0 850 244    
0

Blok seçin

Ücretsiz Numaralar Fiyat

Blok seçin

Ücretli Numaralar Fiyat

Şehir Seçin

Numara Durum Fiyat
0 212 934 0
0
0 212 934 1
0
0 212 934 3
0
Ücretsiz Numaralar Fiyat

Ücretli Numaralar Fiyat

0800 Numaralar Fiyat

0800 Numaralar ücretsiz aranabilir numaralar olup, arayan kişiye herhangi bir ücret yansımamaktadır. Arama ücreti 0,38 TL dakika birim fiyatı üzerinden numara sahibine ücretlendirilmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça Sorulan Sorular


0850'li numaralar, evimizde iş yerimizde kullandığımız 0212,0312 gibi sabit numaralardan ayıran iki temel farkı bulunmaktadır. İlki; 444 numaralarda olduğu gibi herhangi bir alan kodu içermiyor ve konumundan bağımsız olmasıdır. Bu özellik sayesinde 0850'li numaralar her şehrimizde kullanılabilmektedir.
İkincisi ise; geleneksel hatların aksine bakır kablo altyapısı ile değil, tamamen İnternet üzerinden SIP Protokolü ile çalışan VoIP numara olmasıdır. 0850'li Numaraların bağlantı şekli fiziki kablo üzerinden değil SIP kullanıcı bilgileri ile internet üzerinden oluşmaktadır.
Bu özellikler sayesinde 0850'li numarayı IP Telefon, IP Santral, Gateway gibi cihazlarla yada Mobil uygulamalarla İnternetin olduğu her yerde kullanabilirsiniz.

Zengin bir kullanım yöntemine sahip olan 0850'li numaranın SIP kullanıcı bilgilerini SIP uyumlu tüm IP telefonlara, IP Santrallere, Gateway’lara yada Mobil veya Bilgisayarınıza indirdiğiniz Softphone uygulamalarına tanımlayarak mevcut internet bağlantınız üzerinden kullanabilirsiniz. Kullanacağınız  cihaz veya uygulamalar sesi codekler yardımı ile sıkıştırıp SIP protokolü ile internet üzerinden taşıyarak çift yönlü konuşma imkanı yaratır.

0850'li Numaraların aylık sabit hat ücreti yoktur, sadece konuştuğunuz ücret kadar ödeme yaparsınız. Ayrıca Kobikom’un sunduğu özel tarifeler ile yurt içi ve yurtdışı aramalarınızda en az yarı yarıya tasarruf edeceğiniz tarifeler ile konuşursunuz. 0850'li Numaranın avantajları ile ilgili daha fazla bilgiyi Avantajlar sayfasında bulabilirsiniz.

Kobikom’dan alacağınız 0850'li numaraların aylık herhangi bir sabit ücreti yoktur. Yıllık vergiler dahil 67,50 TL sabit hat ücreti bulunmaktadır.

0850'li numaraları Mobil telefonumuz üzerinden aramanın ücreti 0212,0312 gibi coğrafi alan koda sahip numaraları arama dakika birim fiyatı ile aynıdır ve yine tıpkı diğer sabit hatlar gibi paket dâhilinde aranmaktadır. Sadece Türk Telekom Sabit hat kullanıcıları 0850'li numaraları ve diğer STH abonelerini dakikası 0,14 TL üzerinden aramaktadır. Türk Telekom'un kendi şebekesi içinde şehirler arası dakika ücreti ise 0,11 TL dir.

0850'li Numara işletmelere 40 yıl önceki bakır telefon hattı ile çalışan geleneksel telefon hatlarının aksine dijitalleşme imkânı sağlamakta, bu sayede 0850'li hatlar işletmelere hem teknik, hem de mali acıdan her işletmenin ihtiyacı olan bir çok avantaj ve özellik sağlamaktadır. 0850'li Numara Özellikleri ve Avantajları sayfasına göz atın.

0850'li Numaraların sağladığı teknik özellik ve avantajlar büyük ölçekli birçok işletmenin 0850'li hatları tercih etme sebeplerinin başında gelmekte.
Tek bir 0850'li Numaranız ile eş zamanlı sınırsız sayıda çağrı alıp gönderebilirsiniz. Gelen, giden, cevaplanmayan çağrılarınızın detaylarını CDR kayıtlarından arama veya aranma tarihi, saati, dakikası gibi bilgileri online müşteri portalınız üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz. Aktif çağrı izleme seçeneği ile 0850'li numaranızın gerçek zamanlı olarak gelen ve giden çağrılarını izlemeniz mümkün.

Kobikom’dan alacağınız 0850'li Numaralar, özel ücretli numara ve sıradan ücretsiz numara olarak iki farklı kategoriye ayrılmaktadır. Ücretli 0850'li Numaralar ardışık rakamlardan oluşmaktadır ve numara özelliğine göre ücretledir. Sıradan ücretsiz numaralar ise genelde içinde ardışık rakamlar içermez ve ücretsiz numaralardır.

0850’li Numaralar 444 numaralar gibi alan kodu içermeyen numaralardır. Gerekli adres beyanında bulunarak, bulunduğunuz her ilde adınıza yada şirketiniz adına 0850'li numara alabilirsiniz.

0850'li numarayı diğer PSTN yada ISDN numaraları Santralinizde kullandığınız gibi kullanabilirsiniz.
Santralinizin Port uyumluluğuna göre PSTN veya ISDN Gateway cihazları aracılığı ile veya santralinizde Sip Trunk bağlantı özelliği varsa arada hiçbir cihaza ihtiyaç duymadan doğrudan Sip Trunk bağlantısı ile 0850'li numaranızı mevcut santralinizde kullanabilirsiniz. Daha ayrıntılı bilgi için Nasıl kullanırım sayfasına göz atın

Kimler Tercih Etti?


Kobikom'u Tercih Eden Mutlu Müşteriler :)


Siz İşletmenize Henüz 0850'li Numara Almadınız Mı?

Öyleyse Geç Kalmayın İşletmenize Bugün Yeni Bir 0850'li Numara Alın


Teknoloji Ortaklarımız

Yealink Grandstream Gigaset Jabra Sennheiser Fanvil Huawei Plantronics Cisco Panasonic